Rekonstruiše se sedam ulica u centru Leskovca

Rekonstruiše se sedam ulica u centru Leskovca

U Leskovcu, u centralnoj zoni, započeti su radovi u sedam ulica, s pojačano održavanje kolovoza će biti izvedeno u ulicama Maksima Gorkog, Cara Dušana, Radoja Domanovića, Ratka Pavlovića, Vojvode Mišića, Goce Delčeva i Partizanskoj.
Vrednost radova iznosi 33,4 miliona dinara, a sredstva je izdvojila lokalna samouprava
Biće urađena izgradnja trotoara od behaton ploča, ugradnja novih ivičnjaka i gajger slivnika, visinsko nivelisanje postojećih šaht poklopaca, kao i sadnja novih drvoreda sa izradom metalnih štitnika oko sadnih mesta.
Pre desetak dana najavio sam početak radova na ovim ulicama, veliko mi je zadovoljstvo što su radovi krenuli. Ovom prilikom, poručio bih građanima, da, iako je u prethodnom periodu urađeno mnogo,  u Leskovcu će nastaviti da se radi“, kazao je prilikom obilaska radova gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.
""
Tehnički direkor Javnog preduzeća „Urbanizam i izgradnja“ Novica Nikolić najavio je da će u narednom periodu biti nastavljeni radovi u Svetoilijskoj, ulici Ivana Mulutinovića, kao i na delu opštinskog puta ka Donjem Stopanju i delu opštinskog puta od Vučja ka Brzi.
""
Vest Rekonstruiše se sedam ulica u centru Leskovca se pojavila prvo na juGmedia.
Podeli vest