Jedinstvenoj Srbiji izbori preko glave, ali ipak se bore za prevlast u tri sela

Jedinstvenoj Srbiji izbori preko glave, ali ipak se bore za prevlast u tri sela

I to u svega tri mesne zajednice u Leskovcu, sa 21 kandidatom na llistama u Donjoj Lokošnici, Međi i Grajevcu, pod nazivom „Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma“.
Iako su deo vladajuće koaliciji na lokalu, odlučili su da okušaju izbornu sreću samostalno, i to samo u određenim mesnim zajednicama, nakon prvobitnog stava da ove izbore zapravo bojkutuju.
Još pre sedam meseci smo razmatrali pitanje izlaska na izbore, konsultovali se sa svim našim članovima Saveta mesnih zajednica koji su izabrani 2013. godine, i svi su se složili sa tim da više ne žele da izlaze na ove izbore. Ipak smo kao mogućnost ostavili ono demokratsko načelo, da ako građani izvrše pritisak na naše članove da izađu na izbore, da to i učinimo. Tako je i bilo u ova tri sela“, tvrdi predsednik Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Leskovcu Nenad Filipović.
On dodaje da su članovima Jedinstvene Srbije izbori zapravo „preko glave“ jer su ih imali unutar svojih stranačkih redova i 2014. i 2015. godine.
Dosadašnji naši članovi Saveta mesnih zajednica su zapravo u prethodnom periodu videli da nisu mogli gotovo ništa da utiču na donošenje nekih odluka“, obrazlaže Filipović.
On dodaje da poštuje odluku svojih stranačkih saboraca da više ne učestvuju na izborima za Savete mesnih zajednica.
Vest Jedinstvenoj Srbiji izbori preko glave, ali ipak se bore za prevlast u tri sela se pojavila prvo na juGmedia.
Podeli vest