Majka ubijenog kik-boksera: Uzeli su mi život, dušu, nadu, leđa…

Majka ubijenog kik-boksera: Uzeli su mi život, dušu, nadu, leđa…

Ubica koji je sinoć bezdušno ispalio rafal u mog sina je uzeo i moj život jer mi je Nikola bio sve, moja duša, moja nada, moja leđa, sve moje na svetu, priča Jadranka Jović, ucveljena majka Nikole Jovića (23) koji je jutros rano ubijen sa sedam metaka u blizini porodičnog stana u naselju Dubočica.
Nikola je iza sebe ostavio oca Rade Jovića, žandarma, i sedam godina stariju sestru, koja je udata i ima troje dece. Živi u Beogradu i radi u policiji, pa je Jadranka svu svoju ljubav skutkala u dete koje je bilo uz nju.
Sinoć smo nas dvoje bili zajedno. Planirali već ranije zakazanu proslavu njegovog 23. rođendana u restoranu, smejali smo se, a jutros su mi javili da je mrtav. Pa, evo kako slavimo rođendan mog sina jedinca”, ne uspeva da zadrži suze.
 

Leskovčani u šoku zbog ubistva mladog kikboksera

 
Nikola je ubijen u 2.48 sati, nedaleko od svog stana, iza mareketa Zlatnog traga i nedaleko od pravoslavnog hrama Sveti Simeon Mirotočivi u tom najvećem naselju u Leskovcu.
Njegova majka kaže da mladić nikome nije naneo zlo. “Od malena je bio dobro dete, od malena se bavio sportom. Kuća nam je puna njegovih medalja i pehara. Eto, sada su nam samo ostala njegova sportska znamenja”.
O motivima ovog mučkog ubistva se samo spekuliše u Leskovcu. Majka ni na koga ne upire prst, ali priča da je Nikola u poslednje vreme, posle jednog uličnog incidenta, imao problem sa nekom grupom momaka. “Proganjali su ga”, kaže.
U PU Leskovac tvrde da se intenzivno traga za ubicom. Pregledavaju se video snmci sa okolnih objekata. Naš izvor tvrdi da se na jednom od njih vidi kako ubica trči pored jednog objekta, ali da je snimak vrlo nejasan.
 

Leskovčani u šoku zbog ubistva mladog kikboksera

Vest Majka ubijenog kik-boksera: Uzeli su mi život, dušu, nadu, leđa… se pojavila prvo na juGmedia.
Podeli vest