Asfaltirane još dve ulice u gradu

Asfaltirane još dve ulice u gradu

Radovi na asfaltiranju ulica Goce Delečeva i Partizanske u dužini od 500 metara biće završeni danas, a ukupna vrednost investicije iznosila je 10, 8 miliona dinara.
U toku je postavljanje horizontalne signalizacije, a do kraja meseca biće završeni trotoari i postavljenje behaton ploče.
""
„Kao što smo najavili intezivno radimo u čitavom našem gradu, i Leskovac je postao veliko gradilište. Ako pogledate izjavu koju sam davao povodom 5 godina preuzimanja odgovornosti sve ono što sam rekao, za nepunih 6 meseci mi smo najveći deo svega toga već ispunili. Okolina Osnovne škole „Josif Kostić“, crkva i parohijski dom, poprimili su potpuno drugačiji izgled, i čitav ovaj deo je na jedan korektan i solidan način urađen“, izjavio je danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.
""

Direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ Novica Nikolić, najavio je danas će ubrzo krenuti radovi na opštinskim putevima, a vrednost investicije iznosiće 43 miliona dinara.
„Vrlo brzo krenućemo sa radovima na opštinskom putu od Miroševca do Slavujevca, čekamo samo Ministarstvo, jer je zajedno sa njima vođen posao. grad Leskovac za ove radove izdvaja 60 posto, a 40 posto Ministarstvo“, istakao je Nikolić.

U planu su i opštinski putevi Velika Kopašnica-Slatina, i Gornji i Donji Guberevac.    
Članak Asfaltirane još dve ulice u gradu se pojavljuje prvo na juGmedia.

Podeli vest

Vesti

 

Drugi su pročitali