Bajkeri sa juga osvanuli na rok žurci u Vučju (FOTO, VIDEO)

Bajkeri sa juga osvanuli na rok žurci u Vučju (FOTO, VIDEO)

Preko tri stotine bajkera sa juga Srbije i iz Makedonije, u prisustvu velikog broja mladih,  uživalo je sinoć na rok žurci, odnosno, koncertu odličnih rokera iz benda Lajtmotiv iz Lipovice kod Leskovca.
""

Žurka se skoro osam sati održavala na košarkaškom igralištu kraj Vučjanke, pored izglancanih i gusto parkiranih moćnih dvotočkaša, roštilja, kokica i piva. Igralo se, pevalo i družilo do tri sata posle ponoći.
Izostala je očekivana revija kroz Vučje uz unapred određenu maršrutu i budne policajce.
https://youtu.be/1j51pB-q_hc
""
Odustali smo jer nismo mogli da izađeno iz dvorišta, nije bezbedno. U malo Vučje stiglo je više bajkera nego na mnogim renomiranijim skupovima. Drugi imaju problem motora, mi problem prostora. Dgodine ćemo se potruditi da nađemo drugi prostor“, priča Tomislav Stojiljković, koji sa drugom Igorom Ilićem deveti put organizuje moto-žurku.
""

Iako tvrdi da se radi o lokalnoj moto-žurki, u Vučje su stigli motoristi iz desetak niških klubova, takođe i iz Leskovca, Vladičinog Naha, Vranja, Vlasotinca i drugih krajeva na jugu Srbije.
""
Verovatno im je bilo lepo pa se ponovo vraćaju“, komentariše organizator.
[caption id="attachment_152123" align="aligncenter" width="800"]"" Glavna nagrada[/caption]
Oko 22 sata, kada se očekivao početak revijalne vožnje kroz Vučje, utihnula je muzika a na bini su podeljene zahvalnice i nagrade. Glavnu nagradu, auspuh, dobio je motorista iz Vladičinog Hana.
[caption id="attachment_152120" align="aligncenter" width="800"]"" U pozadini nekadašnja vila Laze Teokarovića u poslednjem činu urušavanja[/caption]
[caption id="attachment_152126" align="aligncenter" width="800"]"" Moćne mašine ostale su nepokretne[/caption]
[caption id="attachment_152124" align="aligncenter" width="795"]"" I poznati učesnici[/caption]
"" ""
Organizatori su imali i obećanje pevača Stevana Anđelkovića, rodom iz Vučja, da će svojim pesmama uveličati skup, ali nije stigao s obzirom da se duže zadržao u Grdelici gde je na tamošnjem letu ima koncert.
""
Članak Bajkeri sa juga osvanuli na rok žurci u Vučju (FOTO, VIDEO) se pojavljuje prvo na juGmedia.

Podeli vest

Vesti

 

Drugi su pročitali