Uslovi korišćenja i izjava o privatnosti



Korišćenjem bilo kog dela aplikacije Glavne Vesti ili GlavneVesti.com sajta, saglasni ste i prihvatate sve navedene uslove korišćenja.
Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem aplikacije ili portala GlavneVesti.com, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.
Ni jedan deo portala ili aplikacije GlavneVesti.com ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.




Servis pretrage i agregacije vesti



GlavneVesti.com pruža svojim korisnicima servis agregacije i pretrage vesti u dobroj nameri.
GlavneVesti.com linkuju vesti i tekstove sa drugih sajtova uz uredno navođenje izvora. Portal i aplikacija GlavneVesti.com nema autorska prava nad sadržajima koje linkuje i nije odgovoran za njihovu sadržinu iako se apstrakti tekstova mogu pročitati i na aplikaciji i sajtu GlavneVesti.com
GlavneVesti.com nisu odgovorni za sadržaje drugih sajtova, čak iako ste na neki sajt upućeni linkom sa sajta ili aplikacije GlavneVesti.com.
Ukoliko smatrate da su GlavneVesti.com povredili Vaša autorska prava linkovanjem i objavljivanjem apstrakta Vašeg sadržaja, molimo Vas da nas kontaktirate.

Privatnost



GlavneVesti.com neće na svojim stranicama objavljivati email adrese svojih korisnika.
GlavneVesti.com neće ustupati email adrese korisnika trećim licima ni pod kojim uslovima.
GlavneVesti.com neće koristiti email adrese korisnika za slanje reklamnih sadržaja.

Modifikovanje i promene pravila

GlavneVesti.com zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama GlavneVesti.com može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu. Korišćenjem bilo kog sadržaja na GlavneVesti.com portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.